Windows XP në gjuhën shqipe


Windows XP në gjuhën shqipe – Pakoja e ndërfaqes së gjuhës për Windows XP

Microsoft ka publikuar Pakon e ndërfaqes së gjuhës shqipe për sistemin operativ Windows XP. Nëse perdorni Windows XP, pa marë parasysh se qfar edicioni, atëherë klikoni këtu për të shkarkuar pakon e gjuhës shqipe për sistemin tuaj operativ. Pakoja e ndërlidhjes shqip për familjen e Windows XP siguron ndërlidhje shqip për përdoruesit për pjesën më të madhe të ndërlidhjes për përdoruesin e Windows XP.

Windows 8

Windows XP në gjuhën shqipe mund te shkarkohet falas ne adresen e meposhtme ne Qendrën e shkarkimeve te Microsoftit:

Windows XP Albanian Language Interface Pack (LIPSetup.msi)
Kjo pako e ndërlidhjes shqip siguron një version të përkthyer pjesërisht të zonave të përdorura më gjerësisht të Windows-it.
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0db2e8f9-79c4-4625-a07a-0cc1b341be7c&displaylang=sq
Download -> LIPSetup.msi

Kjo pako e ndërlidhjes shqip do të kërkojë vërtetimin e Microsoft Windows gjatë instalimit. Verifikimi vërteton se jeni duke përdorur kopje autentike dhe plotësisht të licencuar të Windows.

Kërkesat e sistemit

  • Versioni anglisht i Windows XP me SP2 duhet të jetë i instaluar.
  • 4.63 MB hapësirë të lirë për shkarkim.
  • Rreth 15MB hapësirë të lirë për instalim.