Windows 8.1 në gjuhën shqipe – Pakoja e ndërfaqes së gjuhës për Windows 8.1


Hier folgt nun neben dem Internet Explorer 11 für Windows 7 ein weiterer Hinweis an die hier mitlesenden Albanisch sprechenden Besucher, die Windows 8.1 in der albanischen Muttersprache nutzen wollen. Microsoft hat auch das albanische Language Interface Pack für Windows 8.1 veröffentlicht und zum Download zur Verfügung gestellt. Damit können Menüs, Dialogfelder und andere Elemente der Benutzeroberfläche in der albanischen Sprache angezeigt werden.

Windows 8.1

Korporata amerikane Mikrosoft ka publikuar ne Qendrën e shkarkimeve Pakon e ndërfaqes së gjuhës shqipe për sistemin operativ Windows 8.1. Nëse perdorni Windows 8.1, pa marë parasysh se qfar edicioni, atëherë shkarkoni pakon e gjuhës shqipe për sistemin tuaj operativ Windows 8.1. Pakoja e ndërlidhjes shqip për familjen e Windows 8.1 siguron ndërlidhje shqip për përdoruesit për pjesën më të madhe të ndërlidhjes për përdoruesin e Windows 8.1.

Download -> Windows 8.1 në gjuhën shqipe

Instalimi i Paketës së gjuhës së ndërfaqes për Windows 8.1 mund te shkarkohet falas ne adresen e meposhtme ne Qendrën e shkarkimeve te Microsoftit:

Kërkesat e sistemit për Paketën e gjuhës së ndërfaqes për Windows 8.1

Paketa e ndërfaqes së gjuhës (LIP) e Windows siguron një version të përkthyer pjesërisht të zonave të përdorura më gjerësisht të Windows. Pasi të instalosh LIP-in, teksti në ekspertët, kutitë e dialogut, menytë dhe temat e Ndihmës dhe mbështetja do të afishohet në gjuhën e LIP-it. Teksti që nuk është përkthyer do të jetë në gjuhën bazë të Windows 8.1. Për shembull, nëse bleve versionin në spanjisht të Windows 8.1 dhe instalove një LIP në katalanisht, një pjesë e tekstit do të shfaqet në spanjisht. Mund të instalosh më shumë se një LIP në një gjuhë të vetme bazë.

LIP-et e Windows mund të instalohen në të gjitha edicionet e Windows 8.1.