Windows 7 në gjuhën shqipe


Windows 7 në gjuhën shqipe – Pakoja e ndërfaqes së gjuhës për Windows 7

Microsoft ka publikuar Pakon e ndërfaqes së gjuhës shqipe për sistemin operativ Windows 7. Nëse perdorni Windows 7, pa marë parasysh se qfar edicioni, atëherë klikoni këtu për të shkarkuar pakon e gjuhës shqipe për sistemin tuaj operativ. Pakoja për Windows 7 siguron ndërlidhje shqip për përdoruesit për pjesën më të madhe të ndërlidhjes për përdoruesin e Windows 7.

Windows 8

Paketa e ndërfaqes së gjuhës e Windows 7 siguron një ndërfaqe të përdoruesit të lokalizuar pjesërisht për zonat e përdorura më gjerësisht të Windows 7. Kjo Pako punon vetëm me versionet 32-bitëshe të Windows 7 dhe nuk mund të instalohen në versionet e mëparshme të Windows-it ose në versionet 64-bitëshe të Windows 7.

Windows 7 në gjuhën shqipe mund te shkarkohet falas ne adresen e meposhtme ne Qendrën e shkarkimeve te Microsoftit:

Windows 7 Albanian Language Interface Pack (LIP_sq-AL-32bit.mlc)
Kjo pako e ndërlidhjes shqip siguron një version të përkthyer pjesërisht të zonave të përdorura më gjerësisht të Windows-it.
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=a1a48de1-e264-48d6-8439-ab7139c9c14d&DisplayLang=sq
Download -> LIP_sq-AL-32bit.mlc

Pakon e ndërfaqes së gjuhës (LIP) për Windows 7, teksti në ekspertët, kutitë e dialogut, menytë dhe temat e Ndihmës dhe mbështetja do të afishohet në gjuhën e LIP-it. Teksti që nuk është përkthyer do të jetë në gjuhën bazë të Windows 7. Për shembull, nëse blen një version të Windows 7 në spanjisht dhe instalon një LIP në gjuhën katalane, një pjesë e tekstit do të mbetet në spanjisht. Mund të instalosh më shumë se një LIP, kështu çdo përdorues i kompjuterit mund të afishojë ndërfaqen e përdoruesit në gjuhën e tij të dëshiruar.

Kërkesat e sistemit

  • Microsoft Windows 7.
  • Instalimi i gjuhës bazë të kërkuar të Windows 7: Anglisht.
  • 4.63 mb hapësirë e lirë për të shkarkuar.
  • 15 mb hapësirë e lirë për instalimin.

Pakoja e ndërfaqes së gjuhës (LIP) për Windows 7 mund të instalohen në të gjitha edicionet e Windows 7.