Windows 8.1 në gjuhën shqipe – Pakoja e ndërfaqes së gjuhës për Windows 8.1


it-blogger.net

Hier folgt nun neben dem Internet Explorer 11 für Windows 7 ein weiterer Hinweis an die hier mitlesenden Albanisch sprechenden Besucher, die Windows 8.1 in der albanischen Muttersprache nutzen wollen. Microsoft hat auch das albanische Language Interface Pack für Windows…

Office 2013 në gjuhën shqipe – Pakoja e ndërfaqes së gjuhës për Office 2013


it-blogger.net

Ein kurzer Hinweis an die hier mitlesenden Albanisch sprechenden Besucher, die Microsoft Excel, Lync, OneNote, Outlook, PowerPoint oder Word in der eigenen Muttersprache verwenden wollen. Microsoft hat für Microsoft Office 2013 das Office Language Interface Pack 2013 auf Albanisch freigegeben…

Windows 8 në gjuhën shqipe – Pakoja e ndërfaqes së gjuhës për Windows 8


it-blogger.net

Ein kurzer Hinweis an die hier mitlesenden Albanisch sprechenden Besucher. Der Softwarekonzern Microsoft hat das Windows 8 Language Interface Pack auf Albanisch freigegeben und im Microsoft Download Center zum Download bereitgestellt. Damit können Menüs, Dialogfelder und andere Elemente der Benutzeroberfläche…

Office 2010 në gjuhën shqipe – Pakoja e ndërfaqes së gjuhës për Office 2010


it-blogger.net

Microsoft ka publikuar para pakë ditësh Pakon e ndërfaqes së gjuhës shqipe per Office 2010. Pakoja e ndërfaqes së gjuhës për Office 2010 siguron një ndërfaqe në shqip të përdoruesit për shumë programe të Office 2010. Duke përdorur Paketën e…

Office 2007 në gjuhën shqipe – Pakoja e ndërfaqes së gjuhës për Office 2007


it-blogger.net

Microsoft ka publikuar Pakon e ndërfaqes së gjuhës shqipe për Office 2007. Nëse perdorni Office 2007, pa marë parasysh se qfar edicioni, atëherë mund të shkarkoni pakon e gjuhës shqipe për Word, Excel, Outlook dhe PowerPoint. Pakoja e ndërfaqes së…

Office 2003 në gjuhën shqipe – Pakoja e ndërfaqes së gjuhës për Office 2003


it-blogger.net

Microsoft ka publikuar ne Qendrën e shkarkimeve te Microsoftit Pakon e ndërfaqes së gjuhës shqipe për Office 2003. Nëse perdorni Office 2003, pa marë parasysh se qfar edicioni, atëherë shkarkoni pakon e gjuhës shqipe për Word, Excel, Outlook dhe PowerPoint….

Windows 7 në gjuhën shqipe – Pakoja e ndërfaqes së gjuhës për Windows 7


it-blogger.net

Microsoft ka publikuar Pakon e ndërfaqes së gjuhës shqipe për sistemin operativ Windows 7. Nëse perdorni Windows 7, pa marë parasysh se qfar edicioni, atëherë klikoni këtu për të shkarkuar pakon e gjuhës shqipe për sistemin tuaj operativ. Pakoja për…

Windows Vista në gjuhën shqipe – Pakoja e ndërfaqes së gjuhës për Windows Vista


it-blogger.net

Microsoft ka publikuar Pakon e ndërfaqes së gjuhës shqipe për sistemin operativ Windows Vista. Nëse perdorni Windows Vista, pa marë parasysh se qfar edicioni, atëherë klikoni këtu për të shkarkuar pakon e gjuhës shqipe për sistemin tuaj operativ. Pakoja e…

Windows XP në gjuhën shqipe – Pakoja e ndërfaqes së gjuhës për Windows XP


it-blogger.net

Microsoft ka publikuar Pakon e ndërfaqes së gjuhës shqipe për sistemin operativ Windows XP. Nëse perdorni Windows XP, pa marë parasysh se qfar edicioni, atëherë klikoni këtu për të shkarkuar pakon e gjuhës shqipe për sistemin tuaj operativ. Pakoja e…