Office 2010 në gjuhën shqipe – Pakoja e ndërfaqes së gjuhës për Office 2010


Microsoft ka publikuar para pakë ditësh Pakon e ndërfaqes së gjuhës shqipe per Office 2010. Pakoja e ndërfaqes së gjuhës për Office 2010 siguron një ndërfaqe në shqip të përdoruesit për shumë programe të Office 2010. Duke përdorur Paketën e gjuhës Shqipe së ndërfaqes së Office 2010, përdoruesit mund të punojnë në instalimin origjinal të mbështetur të versionit të gjuhëve të aplikacioneve të Office-it dhe të paraqesë komandat dhe opsionet për ato aplikacione në gjuhën e Paketës së gjuhës së ndërfaqes. Nëse perdorni Office 2010, pa marë parasysh se qfar edicioni, atëherë klikoni me poshtë për të shkarkuar pakon e gjuhës shqipe për Word 2010, Excel 2010, Outlook 2010, PowerPoint 2010 dhe OneNote 2010.

Office

Pakoja e ndërfaqes së gjuhës për Microsoft Office 2010 siguron një ndërfaqe në shqip të përdoruesit për shumë programe të Office 2010. Duke përdorur Paketën e gjuhës Shqipe së ndërfaqes së Office 2010, përdoruesit mund të punojnë në instalimin origjinal të mbështetur të versionit të gjuhëve të aplikacioneve të Office-it dhe të paraqesë komandat dhe opsionet për ato aplikacione në gjuhën e Paketës së gjuhës së ndërfaqes.

Download -> Office 2010 në gjuhën shqipe

Office 2010 në gjuhën shqipe (Office Language Albanian Interface Pack 2010) mund te shkarkohet falas ne adresen e meposhtme ne Qendrën e shkarkimeve te Microsoftit:

Microsoft Office Language Interface Pack 2010 në gjuhën shqipe mbështet një ndërfaqe të përdoruesit në gjuhën shqipe për programet Word 2010, Excel 2010, Outlook 2010, PowerPoint 2010 si dhe OneNote 2010. Ndihma nuk mund të kalojë në gjuhën e Office Language Interface Pack 2010 – Shqip. Ndihma do të mbetet gjithmonë në gjuhën e instalimit origjinal. Vendose gjithmonë ndihmën e afishimit në listën me lëshim poshtë në gjuhën bazë. Nëse ke pengesa për të lexuar të gjithë kodin e instalimit në dialogun „Microsoft Office Activation Wizard“ ose nëse i gjithë kodi i instalimit nuk afishohet si duhet kur përdor Office Language Interface Pack 2010, anulo ekspertin dhe kalo te produkti yt në anglisht për të aktivizuar produktin tënd të Microsoft Office.

Word 2010 auf Albanisch mit Office Language Interface Pack 2010

Word 2010 auf Albanisch mit Office Language Interface Pack 2010

Excel 2010 auf Albanisch mit Office Language Interface Pack 2010

Excel 2010 auf Albanisch mit Office Language Interface Pack 2010

Outlook 2010 auf Albanisch mit Office Language Interface Pack 2010

Outlook 2010 auf Albanisch mit Office Language Interface Pack 2010

PowerPoint 2010 auf Albanisch mit Office Language Interface Pack 2010

PowerPoint 2010 auf Albanisch mit Office Language Interface Pack 2010

OneNote 2010 auf Albanisch mit Office Language Interface Pack 2010

OneNote 2010 auf Albanisch mit Office Language Interface Pack 2010

Udhëzime për të instaluar Office 2010 në gjuhën shqipe

Shkarko skedarin languageinterfacepack-x86-sq-al.exe ose languageinterfacepack-x64-sq-al.exe dhe ruaje skedarin në hapësirën e ngurtë të diskut. Kliko dy herë skedarin e programit languageinterfacepack-x86-sq-al.exe ose languageinterfacepack-x64-sq-al.exe në diskun tënd të ngurtë për të nisur programin e instalimit. Ndiq instruksionet në ekran për të përfunduar instalimin.